Cap tambur motocoasa cu fir si 6 cutite

-30 %
Black
Friday

Mai Multe Vizualizări

Cap tambur motocoasa cu fir si 6 cutite

Preț Normal: 99,90 Lei

Special Price 69,90 Lei

Reducere 30 Lei (30%)

Cod produs: CTMF6C

Disponibilitate: Disponibil

Garantie: 24 luni
Retur: 14 zile

Disponibil in 4 RATE fara dobanda la plata cu cardul. Afla detalii

Livrare in 2-3 zile lucratoare

100% magazin românesc

Împreună susținem România

+
-
sau
Comenzi și asistență clienți: 0749 209 762

Te-ar putea interesa si..

Descriere

Detalii

Tamburul pentru motocoasă cu fir și 6 cuțite

Un accesoriu versatil și eficient pentru cosirea și curățarea ierbii în jurul casei tale.

Acest tambur este echipat cu 6 cuțite, inclusiv 3 cuțite din plastic și 3 cuțite din metal, pentru a face față diverselor tipuri de vegetație și condiții de lucru. Cuțitele de plastic sunt ideale pentru iarbă subțire, în timp ce cuțitele de metal sunt potrivite pentru iarbă mai densă și mai rezistentă.

Tamburul este compatibil cu majoritatea modelelor de motocoase, oferindu-ți flexibilitate în utilizarea sa. Poți înlocui cu ușurință cuțitele după uzură, asigurând astfel o performanță constantă și eficiență în timpul lucrului.

Firul de nylon obișnuit asigură tăierea precisă și curată a ierbii, permițându-ți să obții rezultate profesionale în îngrijirea gazonului și a terenurilor verzi.

Dacă ești în căutarea unui tambur performant și versatil pentru motocoasa ta, acest tambur cu fir și 6 cuțite este alegerea perfectă. Achiziționează-l acum și bucură-te de o cosire ușoară și eficientă a ierbii în grădina ta.

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.

NOU - 4 RATE FARA DOBANDA

Acceptam plata in 4 rate FARA DOBANDA, doar pentru cardurile din imaginea de mai jos. Pentru a beneficia de oferta, in pagina de checkout a site-ului nostru se selecteaza ca metoda de plata “card online”, iar in pagina procesatorului de plati, dupa introducerea cardului o sa va apara posibilitatea achitarii in rate fara dobanda.