Dispozitiv Ascutit Lant Drujba cu Sablon Aparat Universal Rezultate Garantate

-57 %

Mai Multe Vizualizări

Dispozitiv Ascutit Lant Drujba cu Sablon Aparat Universal Rezultate Garantate

Preț Normal: 69,90 Lei

Special Price 29,90 Lei

Reducere 40 Lei (57%)

Disponibilitate: În Stoc

Garantie: 24 luni
Retur: 14 zile

Disponibil in 4 RATE fara dobanda la plata cu cardul. Afla detalii

Livrare in 2-3 zile lucratoare

100% magazin românesc

Împreună susținem România

+
-
sau
Comenzi și asistență clienți: Comanda pe WhatsApp 0749 209 762

Descriere scurta:

Dispozitivul de Ascutit Lant Drujba cu Sablon Aparat Universal dispune de unghiuri multiple pentru ghidaj fiind o unealta simpla si comoda pentru ascutirea lanturilor de motoferastraie electrice sau pe benzina.

GARANTIE 24 LUNI
PRAKTIK ONLINE VA MULTUMESTE PENTRU INTERESUL ACORDAT.

Te-ar putea interesa si..

Descriere

Detalii

Dispozitiv Ascutit Lant Drujba cu Sablon Aparat Universal Rezultate Garantate

Dispozitivul de Ascutit Lant Drujba cu Sablon Aparat Universal dispune de unghiuri multiple pentru ghidaj fiind o unealta simpla si comoda pentru ascutirea lanturilor de motoferastraie electrice sau pe benzina.

Dispozitivul de Ascutit Lant Drujba cu Sablon Aparat Universal ofera stabilitate si unghiuri precise datorita suportului special cu care este prevazut.

Dispozitivul de Ascutit Lant Drujba cu Sablon Aparat Universal este un dispozitiv foarte usor de folosit si nu ar trebui sa lipseasca din trusa de unelte a unui gospodar.

Pila rotunda inclusa in dispozitivul de ascutire are diametru 5,5 mm (7/32'') si este recomandata pentru ascutirea lanturilor pentru majoritatea motoferastraielor.

Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.

GARANTIE 24 LUNI
PRAKTIK ONLINE VA MULTUMESTE PENTRU INTERESUL ACORDAT.

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.

NOU - 4 RATE FARA DOBANDA

Acceptam plata in 4 rate FARA DOBANDA, doar pentru cardurile din imaginea de mai jos. Pentru a beneficia de oferta, in pagina de checkout a site-ului nostru se selecteaza ca metoda de plata “card online”, iar in pagina procesatorului de plati, dupa introducerea cardului o sa va apara posibilitatea achitarii in rate fara dobanda.