Pachet Promotional Aspersor Multifuntional, Furtunuri Flexibile, Tip Sprinkler, 360 grade + Furtun 45 Metri Expandabil

-62 %

Mai Multe Vizualizări

Pachet Promotional Aspersor Multifuntional, Furtunuri Flexibile, Tip Sprinkler, 360 grade + Furtun 45 Metri Expandabil

Preț Obișnuit: 157,90 Lei

Special Price 59,90 Lei

Reducere 98 Lei (62%)

Disponibilitate: În stoc

Garantie: 24 luni
Retur: 14 zile

Livrare in 2-3 zile lucratoare

100% magazin românesc

Împreună susținem România

+
-
sau
Comenzi și asistență clienți: 0763 192 939 WhatsApp

Descriere scurta:

Pachet Promotional Aspersor Multifuntional, Furtunuri Flexibile, Tip Sprinkler, 360 grade + Furtun 45 Metri Expandabil

Te-ar putea interesa si..

Descriere

Detalii

Furtun 45 Metri Expandabil TeleshopTV Original

Furtunul de 45 Metri Expandabil Original este alegerea potrivita pentru gradina dumneavoastra, datorita dimensiunilor sale reduse dar si a materialului special ce se intinde pana la 45m.

Furtunul de 45 Metri Expandabil Original este dotat cu stropitoare ce se situeaza la capatul furtunului, cu ajutorul careia puteti regla presiunea apei.

De acum inainte, udatul gradinii, spalatul masinii sau a covoarelor va fi o placere, deoarece furtunul reprezinta un confort total.

Furtunul de 45 Metri Expandabil Original are urmatoarele caracteristici :

-Dimensiuni:45m
-Pulverizator reglabil
-Material: Expandabil

 

Aspersor Multifuntional, Furtunuri Flexibile, Tip Sprinkler, 360 grade

Aspersor de gradina multifunctional 360 grade Multifunctional Sprinkler dispune de 12 furtunuri flexibile semi-ajustabile, fiecare cu cate 3 orificii acestea pot dispersa apa la 360 de grade si poate fi instalat in diverse zone sau pozitii pentru randament sporit. Acest aparat de irigare multifunctionala pentru imprastiere a apei din gradina este accesoriul ideal daca aveti nevoie sa asigurati necesarul de apa in gradina, acesta este perfect pentru irigarea gazonului, legumelor, florilor. Sprinklerul pentru gradina 360 de grade poate fi alimentat cu apa lateral prin conectorul 1/2 sau prin spatele acestuia prin mufa 3/4. Acest aspersor multifunctional pentru gradina este prevazut cu un conector 1/2 cu fixare rapida pentru furtun iar cu ajutorul sau veti putea iriga o suprafata mare functionand la 360 grade. Fixarea aspersorului de gradina se poate face orizontal pe pamant cu ajutorul suportului special tip tepusa inclus in pachet sau il puteti fixa vertical cu suruburi sau dibluri datorita celor 3 gauri cu care este prevazut.Specificatii aspersor de gradina Multifunctional Sprinkler:- culoare: verde + negru- material: ABS + PVC- ideal pentru terase, curti, peluze, gradini...etc.- 12 tuburi flxibile a cate 3 orificii- se ataseaza la furtun de gradina standard.

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.